"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Advies

Centre of Expertise Biobased Economy

Natural Plastics is tegenwoordig ambassadeur van het Centre of Expertise Biobased Economy. Dus met vragen over de Biobased Economy bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met onze kennis en het netwerk dat wij ter beschikking hebben.

Lezingen

Wilt u uw organisatie inspireren om volop mee te gaan doen in de Biobased Economy? Natural Plastics kan voor u een op maat gemaakte inspiratiesessie houden. Wij geven u tools en handvatten om in de Biobased Economy aan de slag te gaan. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers een scala aan reeds bestaande biobased producten laten zien.

Biobased Consultancy Buitenruimte

Natural Plastics heeft grote kennis van de mogelijkheden van biobased producten. Wij willen u graag helpen bij de verduurzaming van uw buitenruimte.

Wij bieden u de mogelijkheid aan door ons een scan te laten maken van de door u gebruikte materialen in de buitenruimte.

Een rapport waarbij wij voor u een overzicht naar verzorgen van de mogelijke te vervangen materialen door biobased wordt daarbij voor ons verzorgd.

Door het kiezen van het juiste ontwerp, de juiste toepassing en de juiste montage nemen wij bij u de risico's weg bij het kiezen van biobased materialen in de buitenruimte. Wij helpen u graag met de transitie naar een duurzamere buitenruimte.

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.