"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Onkruidbeheersing

 

Onkruidbeheersing: belangrijk thema bij aanleggen straatwerk, gevels en terrassen

Onkruidbeheersing is een belangrijk thema bij het aanleggen van straatwerk, gevels en terrassen. Naast dat het voorkomen en bestrijden van onkruid veel tijd en geld kost, kan onkruid een ware plaag vormen als het niet tijdig verwijderd wordt. Daarnaast wordt het aanzicht van onkruid vaak als slordig en niet mooi ervaren. Bij Natural Plastics helpen we u graag bij het voorkomen en bestrijden van onkruid. De producten die wij hiervoor hebben ontwikkeld zijn niet alleen bewezen effectief, ze zijn ook ecologisch en duurzaam. Hierdoor kunt u onkruid bestrijden, zonder dat u de overige flora en fauna aantast.

Geen overlast van onkruid met onze biologische onkruidbeheersing

Onze biologische onkruidbeheersing zorgt er voor dat u de komende jaren geen overlast van onkruid meer ervaart. Na een aantal jaar zal het product zich vanzelf afbreken, waardoor u er van bent verzekerd dat het milieu niet aangetast wordt. Een ander groot voordeel van ons product (BioSeal Pavement) is dat het gebruiksvriendelijk is. Het aanbrengen BioSeal Pavement is snel en eenvoudig. Met behulp van een lagedrukspuit behandelt u het gebied binnen een korte tijd. Het product kan in verschillende jaargetijden worden aangebracht en hoeft slechts 2 uur in te harden voordat er eventueel weer mensen over heen kunnen lopen, fietsen of rijden.

Meer informatie over de BioBased onkruidbeheersing

Op onze website vindt u meer informatie over de BioBased onkruidbeheersing. Neem een kijkje op de productpagina of bekijk een instructievideo. U zult versteld staan van hoe snel en eenvoudig het is om de BioSeal Pavement aan te brengen. Mocht u vragen hebben, een persoonlijk advies willen of een (vrijblijvende) offerte willen aanvragen: neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U bereikt ons team via de telefoon, e-mail, social media of het online contactformulier. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor workshops over duurzame oplossingen in de groensector. Lees ook hierover meer op de website of stel uw vraag direct aan onze teamleden.

 

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.