"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Reclamebord biobased

Met een reclamebord biobased maakt u verantwoord reclame

Een reclamebord is één van de methodes voor bedrijven om reclame te maken. Vaak ziet u aan een bedrijfspand een groot bord hangen met een reclame-uiting, maar soms worden reclameborden ook op andere locaties gebruikt, zoals aan de kant van de weg of om mensen over een bouwproject te informeren. Een reclamebord is voor veel ondernemingen een onmisbare vorm van reclame. Maar het is niet altijd een verantwoorde wijze van reclame maken op het vlak van duurzaamheid. Reclameboodschappen zijn dikwijls tijdelijk en als het reclamebord niet meer nodig is, wordt het weggedaan. Dit is natuurlijk niet altijd milieuvriendelijk. Kies daarom voor een reclamebord biobased.

Waarom zijn biobased reclameborden verantwoord?

Natural Plastics heeft reclameborden ontwikkeld die 100% recyclebaar zijn. Voor het reclamebord worden biologische materialen gebruikt en bij recycling hoeven er geen nieuwe producten aan toegevoegd te worden. Of u uw reclameborden nu langdurig gebruikt of voor een korter termijn, de borden zijn stevig in gebruik en doorstaan de diverse weersomstandigheden. Betreffende de kwaliteit hoeft u met biobased reclameborden niet in te boeten. Juist door het gebruik van biobased reclameborden geeft u als onderneming of instelling aan dat u oog heeft voor het klimaatprobleem, iets waar veel van uw potentiële klanten tegenwoordig rekening mee houden.

Met een biobased reclamebord duurzaam reclame maken

De overheid en het bedrijfsleven hebben de taak om een voorbeeld te stellen. Vooral op het gebied van rekening houden met het klimaat kunnen nog grote stappen gemaakt worden. Zet daarom ook de eerste stap en maak reclame met een biobased reclamebord van Natural Plastics. De biobased reclameborden hebben een afmeting van 122 x 244 centimeter en een dikte van 1,8 centimeter. Hierdoor heeft u een reclamebord dat voldoende groot en sterk is en tevens zeer duurzaam. Naast uw reclameboodschap getuigt u met een biobased reclamebord ook dat u ecologisch verantwoord bezig bent.

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.