"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Magneet

Het invoeren van een succesvolle innovatie bestaat voor 25% uit technisch innovatie en voor 75% uit sociale innovatie. Het wegnemen van vooroordelen, zorgen en weerstanden is dus enorm belangrijk om (duurzame) vernieuwingen succesvol in te voeren. De methode Magneet is een beproefd 4 stappenplan om innovaties op een gedragen wijze in te voeren in een project of organisatie. Weerstanden worden weggenomen en bestaande patronen doorbroken, waardoor (circulaire en duurzame) innovaties versneld ingevoerd worden.

De methode Magneet is ontwikkeld door Bert van Vuuren en Vincent van Rijsewijk en voor het eerst toegepast in de Green Deal C-199 (periode 2016-2019).

Vraag informatie aan

Biobased Consultancy Buitenruimte

Natural Plastics heeft grote kennis van de mogelijkheden van biobased producten. Wij willen u graag helpen bij de verduurzaming van uw buitenruimte.

Lees meer: Biobased Consultancy Buitenruimte

Workshops

De invoering van een nieuw product valt of staat met de voorbereiding. Daarom ontwikkelde Natural Plastics speciale workshops voor u. Deze workshops helpen u bij het goed voorbereiden en gebruiken van ons verankeringssysteem.

Lees meer: Workshops

Advies

Centre of Expertise Biobased Economy

Natural Plastics is tegenwoordig ambassadeur van het Centre of Expertise Biobased Economy. Dus met vragen over de Biobased Economy bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met onze kennis en het netwerk dat wij ter beschikking hebben.

Lees meer: Advies