"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

U en Natural Plastics

Voor een duurzaam groenbeleid van overheden is het gebruik van schone producten gemaakt uit reststromen essentieel. Er is een direct verband tussen het gebruiken van groene producten en de invloed op de klimaatverandering en biodiversiteit. 

Het is duidelijk: het belang van het gebruik van producten die geen schade achterlaten in het groen kan nauwelijks overschat worden. Natural Plastics is uw partner bij uitstek als het gaat om professioneel gebruik van deze producten. Wij hebben een uitgebreide portfolio plus netwerk en denken graag met u mee.

Bij het invoeren en gebruik van verbeterde producten en werkwijzen in uw organisatie is het verzorgen van draagkracht een zeer belangrijke stap. Natural Plastics is co-creator van de methode Magneet, een doordacht 4 stappenplan om dit in uw organisatie te realiseren. 

Magneet

Wilt u succesvol de transitie maken naar een circulair/ biobased organisatie? Magneet is een uitgebalanceerde dienst die u daarbij kan helpen!

Consultancy

Wilt u een nieuw product ontwikkelen of wilt u uw bedrijfsvoering verduurzamen, wij stellen graag onze kennis en (inter-)nationale netwerk voor u open. Vele bedrijven gingen u voor. Lees meer over de mogelijkheden voor advies of consultancy.