"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Instructievideo Bioseal Pavement beschikbaar

Bekijk nu de nieuwe instructievideo voor Bioseal Pavement, een 100% biobased impregneermiddel ontwikkeld om onkruidgroei in de voegen van elementverhardingen te voorkomen.

Lees verder

Provincie steunt haalbaarheidsonderzoek Natural Plastics: Circulair bermbeheer technologie

Natural Plastics International heeft met steun van de provincie Noord-Holland een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar Circulair bermbeheer technologie. Doel was onderzoeken of de bermen langs de wegen slimmer ingezet kunnen worden door een andere manier van beplanting en beheer.

Lees verder

Hoe breng je de Biobased Pavement aan?

   Zoals u op de video ziet, is het gebruik van de Biobased Pavement zeer gemakkelijk. Naast de gebruiksvriendelijkheid onderscheidt het product zich ook op het gebied van duurzaamheid.  

  Lees verder

  TV opnames gemaakt voor het programma Lodewijks Droomtuinen

  In Naarden zijn nieuwe tv opnames gemaakt voor het programma Lodewijks Droomtuinen. Er is o.a. een 9 meter hoge lindeboom biobased verankerd; een mooie en leuke ervaring!

   

  Lees verder

  BioSeal Pavement krijgt 12 SDG's toegekend

  De provincie Zeeland heeft BioSeal Pavement onderzocht op integrale duurzaamheid. Er werden maar liefst 12 SDG's (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) toegekend aan ons 100% biobased product. Dit werd onlangs op het landelijke MVI platform gepubliceerd.

  Lees verder

  Duurzame onkruidbestrijding? BioSeal Pavement!

  BioSeal Pavement is dé biobased coating om onkruidgroei in straatwerk tegen te gaan.
  BioSeal Pavement is gebaseerd op een watergedragen natuurlijke hars die met het zand in de voegen van straatwerk een verbinding aangaat en daardoor zorgt dat onkruidzaden geen gelegenheid krijgen om te kiemen.

  Lees verder

  Lesmateriaal duurzaam bomen planten door Aeres Hogeschool

  Door de Aeres Hogeschool Wageningen, Tuin en Landschap is er lesmateriaal over toekomstbestendig bomen planten ontwikkeld. Dit lesmateriaal is voor iedereen beschikbaar, zowel voor opleidingsinstellingen als voor bedrijven.

  Lees verder

  Leermodule hoveniers op basis van Keeper Systeem

  leermodule hoveniersVan het boomplantsysteem van Natural Plastics wordt door Rosalie Min van Aeres Hogeschool Wageningen een leermodule samengesteld voor de Hoveniersopleiding. Het doel hiervan is om de biobased methode van bomen planten te integreren in het onderwijs.

  Lees verder

  Haalbaarheidsonderzoek biobased omhulling elektrische grondkabel

  boom markweg 8Natural Plastics verrichtte met steun van de provincie Noord-Holland een haalbaarheidsonderzoek naar het maken van een biobased omhulling voor elektrische grondkabels. Dit ter vervanging van de huidige omhulling die bestaat uit fossiel materiaal.

  Lees verder

  Windbestendig bomen planten in Europoort Rotterdam

  boom markweg 8In Europoort Rotterdam zijn nu al meer dan 500 bomen met biobased kluitverankering geplant van Natural Plastics in grondverbetering.

  Lees verder

  Keeper systeem onafhankelijk beoordeeld door PIANOo

  PIANOoHet biologisch afbreekbare keepersysteem van Natural Plastics International is door derden onafhankelijk beoordeeld. Op bladzijde 28 en 29 van het rapport van PIANOo kunt u de biobased CO-benefits beoordelen op waarde.

  Lees verder

  Studenten Inholland bezoeken Natural Plastics

  Natural Plastics heeft bezoek gehad van studenten van InHolland in kader van hun afstudeeropdracht. Doel was een duurzaam bedrijf te bezoeken en te analyseren waar de kansen en bedreigingen liggen van het bezochte bedrijf.

  Lees verder