"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Studenten Inholland bezoeken Natural Plastics

Natural Plastics heeft bezoek gehad van studenten van InHolland in kader van hun afstudeeropdracht. Doel was een duurzaam bedrijf te bezoeken en te analyseren waar de kansen en bedreigingen liggen van het bezochte bedrijf.

Lees verder

Natural Plastics International in Scandinavië

Natural Plastics gaf een presentatie plus workshop aan dealers uit Noorwegen, Zweden en Denemarken. Onze zeer eenvoudig aan te brengen biologisch afbreekbare boomverankering was wederom een groot succes. Ook hier bleek het keeper systeem een prachtige combinatie is met het Lite-net dat wij ook leveren.

Lees verder

Heijmans past Keeper Systeem toe in Haarlem

Op de Noordelijke Emmakade plant de firma Heijmans grote bomen in het kader van het bestek dat zij hebben aangenomen van de gemeente Haarlem. Ook Haarlem heeft gekozen om standaard biologisch afbreekbare boomverankering te gebruiken in verband met hun duurzame beleidsdoelstellingen.

Lees verder

Natural Plastics nu ook actief in Australie

De biologisch afbreekbare boomkluitverankering van Natural Plastics wordt nu ook in Australië gebruikt. Ook in Australië en Nieuw-Zeeland is men overtuigd van de toekomstbestendige voordelen van het systeem. Natural Plastics is trots dat het nu ook "Down Under" wordt gebruikt. 

Lees verder

IJmond Duurzaam Award 2019

Natural Plastics is trots dat zij 1 van de drie genomineerden is voor de IJmond Duurzaamheid Award 2019. Op dinsdag 26 november wordt tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt de IJmond Duurzaam Award uitgereikt. 

Lees verder

Verkeersborden van bermgras

Natural Plastics ziet het afval van bedrijven sinds jaar en dag als een bron van inspiratie. Diverse producten - waaronder ons bewezen keepersysteem voor het planten van bomen - komen voort uit deze zogenaamde 'reststromen'. Zo ontstond ook het idee voor verkeersborden van bermgras! 

Lees verder

Biobased faunaraster op de N231b

Op de N231b, een project van de Provincie Noord-Holland en DURA Vermeer, heeft Natural Plastics 600 strekkende meter faunaraster geleverd. 

Lees verder

Dag van de Openbare Ruimte

Op 2 en 3 oktober is Natural Plastics uiteraard aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht. 

Lees verder

Biobased proeftuin N231

Voor de Biobased proeftuin op de N231 in Noord-Holland heeft Natural Plastics diverse producten geleverd. Naast de door onszelf ontwikkelde biobased verkeersborden, hectometerborden en bermpaaltjes hebben wij ook onze noppenplaten geleverd. 

Lees verder

Natural Plastics ontwikkelt biobased maaidraad

Het Heemskerkse Natural Plastics heeft zojuist het haalbaarheidsonderzoek afgerond naar het maken van een biobased maaidraad gemaakt uit reststromen uit de land- en tuinbouw. Het bedrijf kreeg hiervoor een subsidie van de provincie Noord-Holland.

Lees verder

Green Deal opmaat voor groene openbare ruimte

Donderdag 11 april 2019 is de Green Deal Biobased producten voor de openbare ruimte afgerond in Bergen op Zoom. Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk dat de deelnemers met elkaar verder willen

Lees verder

Green Deal Biobased materialen voor de openbare ruimte

De succevolle Green Deal waarin Natural Plastics betrokken is wordt afgesloten op 11 april in Bergen op Zoom.

Lees verder