"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Hoe breng je de Biobased Pavement aan?

Hoe breng je de Biobased Pavement aan?

Zoals u op de video ziet, is het gebruik van de Biobased Pavement zeer gemakkelijk. Naast de gebruiksvriendelijkheid onderscheidt het product zich ook op het gebied van duurzaamheid.  

 

 

Draag bij aan de Sustainable Development Goals

Door de voegen van de elementverhardingen met BioSeal Pavement te behandelen voorkom je het achteraf bestrijden van onkruid met bijvoorbeeld bosmaaiers waarvan de plastic draden in het milieu belanden, met heet water of met borstelen. Door het gebruik van het biobased voegenmiddel  draagt de gebruiker bij aan maar liefst 8 Sustainable Development Goals en investeert u in een verlaging van uw onderhoudskosten.

TV opnames gemaakt voor het programma Lodewijks Droomtuinen

In Naarden zijn nieuwe tv opnames gemaakt voor het programma Lodewijks Droomtuinen. Er is o.a. een 9 meter hoge lindeboom biobased verankerd; een mooie en leuke ervaring!

 

Lees verder

BioSeal Pavement krijgt 12 SDG's toegekend

De provincie Zeeland heeft BioSeal Pavement onderzocht op integrale duurzaamheid. Er werden maar liefst 12 SDG's (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) toegekend aan ons 100% biobased product. Dit werd onlangs op het landelijke MVI platform gepubliceerd.

Lees verder

Duurzame onkruidbestrijding? BioSeal Pavement!

BioSeal Pavement is dé biobased coating om onkruidgroei in straatwerk tegen te gaan.
BioSeal Pavement is gebaseerd op een watergedragen natuurlijke hars die met het zand in de voegen van straatwerk een verbinding aangaat en daardoor zorgt dat onkruidzaden geen gelegenheid krijgen om te kiemen.

Lees verder

Lesmateriaal duurzaam bomen planten door Aeres Hogeschool

Door de Aeres Hogeschool Wageningen, Tuin en Landschap is er lesmateriaal over toekomstbestendig bomen planten ontwikkeld. Dit lesmateriaal is voor iedereen beschikbaar, zowel voor opleidingsinstellingen als voor bedrijven.

Lees verder

Leermodule hoveniers op basis van Keeper Systeem

leermodule hoveniersVan het boomplantsysteem van Natural Plastics wordt door Rosalie Min van Aeres Hogeschool Wageningen een leermodule samengesteld voor de Hoveniersopleiding. Het doel hiervan is om de biobased methode van bomen planten te integreren in het onderwijs.

Lees verder

Haalbaarheidsonderzoek biobased omhulling elektrische grondkabel

boom markweg 8Natural Plastics verrichtte met steun van de provincie Noord-Holland een haalbaarheidsonderzoek naar het maken van een biobased omhulling voor elektrische grondkabels. Dit ter vervanging van de huidige omhulling die bestaat uit fossiel materiaal.

Lees verder

Windbestendig bomen planten in Europoort Rotterdam

boom markweg 8In Europoort Rotterdam zijn nu al meer dan 500 bomen met biobased kluitverankering geplant van Natural Plastics in grondverbetering.

Lees verder

Keeper systeem onafhankelijk beoordeeld door PIANOo

PIANOoHet biologisch afbreekbare keepersysteem van Natural Plastics International is door derden onafhankelijk beoordeeld. Op bladzijde 28 en 29 van het rapport van PIANOo kunt u de biobased CO-benefits beoordelen op waarde.

Lees verder

Studenten Inholland bezoeken Natural Plastics

Natural Plastics heeft bezoek gehad van studenten van InHolland in kader van hun afstudeeropdracht. Doel was een duurzaam bedrijf te bezoeken en te analyseren waar de kansen en bedreigingen liggen van het bezochte bedrijf.

Lees verder

Natural Plastics International in Scandinavië

Natural Plastics gaf een presentatie plus workshop aan dealers uit Noorwegen, Zweden en Denemarken. Onze zeer eenvoudig aan te brengen biologisch afbreekbare boomverankering was wederom een groot succes. Ook hier bleek het keeper systeem een prachtige combinatie is met het Lite-net dat wij ook leveren.

Lees verder

Heijmans past Keeper Systeem toe in Haarlem

Op de Noordelijke Emmakade plant de firma Heijmans grote bomen in het kader van het bestek dat zij hebben aangenomen van de gemeente Haarlem. Ook Haarlem heeft gekozen om standaard biologisch afbreekbare boomverankering te gebruiken in verband met hun duurzame beleidsdoelstellingen.

Lees verder