"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Wegmeubilair

Stevig Wegmeubilair dat duurzaam en verantwoord is

Instellingen zoals de Rijkswaterstaat, de provincies, lokale gemeentes en de ANWB zijn verantwoordelijk voor het plaatsen van wegmeubilair. Wegmeubilair zijn voorwerpen in de openbare ruimte. Hieronder kunnen worden verstaan bankjes, afvalbakken, verlichting, openbare urinoirs, parkeermeters, wegaanduidingen en verkeersborden. Ook voorwerpen die verkeer kunnen vertragen vallen onder wegmeubilair, zoals bloembakken of andere versperringen. Wegmeubilair wordt gemaakt van stevig materiaal, zodat de voorwerpen bestand zijn tegen de weersomstandigheden en vandalisme. Normaliter wordt bij de productie en materiaalkeuze niet altijd rekening gehouden met hoe duurzaam dit is. Dit kan beter en daarom kan er nu ook gekozen worden voor wegmeubilair dat bestaat uit milieuvriendelijke materialen.

Met biobased wegmeubilair wordt gekozen voor verantwoordelijk wegmeubilair

Natural Plastics heeft wegmeubilair ontworpen dat aan de gestelde eisen van stevigheid voldoet, maar ook aan de eisen voor milieuvriendelijk materiaal. Al het wegmeubilair van Natural Plastics bestaat uit een 100% biologisch granulaat. Het granulaat is volledig vrij van CO² uitstoot en is afkomstig van reststromen uit de voedselindustrie. Het biobased wegmeubilair is niet afbreekbaar, waardoor de onderdelen hergebruikt kunnen worden. In principe is er in kwaliteit geen verschil met conventioneel wegmeubilair. Ondanks het gebruik van biologisch materiaal blijven de producten sterk in gebruik en bestand tegen de weersomstandigheden. Het verschil is dat tijdens de productie geen CO² wordt uitgestoten en het materiaal herbruikbaar is.

Gebruik ook wegmeubilair biobased van Natural Plastics

Plaatst u als onderneming of overheid wegmeubilair? Denkt u bij uw keuze voor wegmeubilair ook aan de ecologische voetafdruk? In de Nederlandse openbare ruimtes worden duizenden soorten van wegmeubilair gebruikt. Het is voor te stellen dat de productie hiervan tonnen CO² uitstoten. Helemaal als overheid wilt u het goede voorbeeld geven. Kies daarom bewust en kies voor wegmeubilair biobased van Natrual Plastics. U weet dan zeker dat tijdens de productie geen CO² is uitgestoten en dat u uw wegmeubilair kunt hergebruiken of recycleren. Hiermee toont u aan dat u ook als overheid verantwoorde keuzes maakt.

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.