"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Biobased voegen

Met biobased voegen een biologische oplossing voor uw trottoirs

De chemische bestrijding van onkruid is wellicht een zeer effectieve methode om van uw onkruid af te komen, maar verre van milieuvriendelijk. Onkruid tussen tegels kan zeer hardnekkig zijn en is lastig en tijdrovend om te verwijderen. Omdat de Europese Unie heeft besloten om chemische bestrijding van onkruid uit te laten faseren, moet u op zoek naar andere oplossingen. Er zijn niet zo heel veel alternatieven en vaak wordt gekozen voor het mechanisch verwijderen of het wegbranden van onkruid. Ook dit zijn niet altijd milieuvriendelijke alternatieven en tevens duur om in te zetten. Juist daarom wint het gebruik van biobased voegen aan populariteit.

Wat zijn duurzame biobased voegen?

De oplossing om onkruid tegen te gaan tussen de tegels en bestrating is het gebruik van voegen. Nu kunt u natuurlijk een voeg van cement aanbrengen, maar dit heeft ook weer zijn nadelen. Cement zal na verloop van tijd barsten en en een lelijk aanblik geven. Als u gaat voor een zo natuurlijk mogelijke oplossing, dan zijn duurzame biobased voegen van Natural Plastics het beste alternatief. Uw bestrating of terras wordt op een milieuvriendelijke wijze gevoegd met greensand. Greensand staat ook wel bekend als Olivijn en zorgt voor een natuurlijke voeg die onkruid kan tegenhouden en tegelijkertijd de bodem voedt. Tevens kan greensand uw bodem ontzuren en gaat het de vorming van mos en alg tegen.

Beleg uw bestrating met biobased voegen van Natural Plastics

Het grote voordeel bij het gebruik van duurzame biobased voegen va Natural Plastics, is dat u ook rekening houdt met de bodem. Door het gebruik van greensand als voeg, heeft u natuurlijk ogende voegen, maar greensand zit vol met gezonde stoffen voor de bodem. Kenmerk van greensand is dat het CO² verwijdert uit de lucht. In tegenstelling tot alle andere alternatieven om onkruid te verwijderen, zult u met greensand voegen geen CO² meer uitstoten, maar opnemen. De opgenomen CO² wordt omgezet in gezonde stoffen die nuttig gebruikt worden.

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.