"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Faunaraster

Met een faunaraster een goede bescherming van uw fauna

Een faunaraster kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Langs wegen waar een risico is op overstekend wild, is het verstandig om een dergelijk raster te plaatsen. Hiermee beschermt u zowel het fauna als de automobilisten. Een faunaraster kan ook dienen als afscherming van uw terrein waar dieren aanwezig zijn. Een faunaraster is een stevig gaas dat bestand is tegen langdurig buiten staan in diverse weersomstandigheden en houdt vrijwel alle fauna tegen. Het raster wordt doorgaans ingegraven op een diepte van ongeveer 20 centimeter, om te voorkomen dat dieren zich door middel van ondergraving alsnog een doorgang vinden.

Duurzame faunarasters beschermen naast fauna ook het klimaat

Waar u ook faunarasters voor wilt gebruiken, voor iedere toepassing is er in de juiste maat wel een faunaraster te vinden. Maar in hoeverre denkt u na over faunarasters die ook goed voor het milieu zijn? Een faunaraster moet het toch jarenlang volhouden en door weersomstandigheden kunnen stoffen van het raster in de bodem terechtkomen. Denkt u dan eens aan de door Natural Plastics ontwikkelde faunarasters. Deze faunarasters zijn gemaakt op basis van suikerriet. De faunarasters slaan CO² op en zullen daarom nooit verantwoordelijk zijn voor CO² uitstoot. Het raster breekt niet af en kan na gebruik hergebruikt of gerecycled worden. Niet voor niets dragen de faunarasters van Natural Plastics het logo ‘I'm green’.

Een biobased faunaraster van Natural Plastics

Als ontwikkelaar van groene producten die gebruikt worden in groene omgevingen, zorgt Natural Plastics ervoor dat deze omgevingen ook daadwerkelijk groen blijven. Het biobased faunaraster is hier een goed voorbeeld van. Door gebruik van het rooster verkleint u uw ecologische voetafdruk en tevens is een biobased faunaraster een goede bescherming voor allerlei soorten fauna. Heeft u een laag of hoog faunarooster nodig? Vrijwel alle hoogtes zijn te verkrijgen. Uiteraard zal een biobased faunaraster stijlvol staan en zonder in te boeten op stevigheid.

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.