"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Hoe werkt het Keeper Systeem?

Zoals u op de video ziet, is het gebruik van het systeem zeer eenvoudig en arbeidsvriendelijk. Naast deze eenvoud onderscheidt het systeem zich ook op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit. Lees hieronder verder welke voordelen het Keeper Systeem te bieden heeft.

Handleiding keeper systeem (PDF)

ELEGANTER & EFFECTIEVER

Het gehele systeem bevindt zich onder de grond. Je ziet er dus niks van en het is 'hufter proof'. Ook is het beter voor jonge bomen, omdat het kwetsbare boomschors en de stam niet schuren of onder druk komen te staan. Sterker nog, bomen die boven de grond op een natuurlijke manier vrij kunnen bewegen, maken sneller haarwortels aan en groeien tot 30% sneller!

Echt biologisch afbreekbaar

Alle materialen zijn biologisch afbreekbaar, dus ook de van Naturope vervaardigde verankeringslijnen. De volledige verankering vergaat zodra de boom voldoende wortels heeft om zelf overeind te blijven. Er blijft niets vervuilends in de aardbodem achter.

Volledig afbreekbaar

Het Keeper Systeem bevat ook producten voor het reguleren van de waterhuishouding. Voorbeelden hiervan zijn de drainagebuis (Natudrain) en het waterscherm (Natusheet). Ook deze producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en 100% onschadelijk voor het milieu. Na het aanbrengen hoeft u nooit meer naar het systeem om te kijken.

Direct weten wat de actuele prijzen en levertijden zijn? Vraag een offerte aan